Az Én szerelmem

Kötelező kellék! Egyéni, személyre szabott megjelenés a mindennapokhoz! A tökéletes frizura mellett a megfelelő szemöldökstílusra is szükség van. A RefectoCil szemöldökformázó gyantacsíkokkal a szemöldökök tökéletes formát kapnak, az azok típusához illő árnyalatban színezve. Modellünk megjelenéséhez természetes barna és vörös keveréket használtunk, hogy illeszkedjen a haja enyhén vöröses árnyalatához.

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

Modellünkön természetes barna és vörös keveréket használtunk, hogy illeszkedjen a haja enyhén vöröses árnyalatához.

Az Én titkom

Hóvihar vagy nyári zápor – a tökéletesen formázott és színezett szemöldökök vagy szempillák még ilyenkor sem sérülhetnek meg. A RefectoCil szürke észbontóan emeli ki a hűvös bőrárnyalatot vagy hajtípust. A forma és a szín pedig akár 6 hétig is tart. Természetesen vízálló és nem kenődik el.

Alkalmazás

Új frizura? A tökéletes megjelenés érdekében elengedhetetlen a megfelelő szemöldökforma!

Az Én szupererőm

WOW-hatású szempillák! Egyszerűen emeld meg a pillákat szempilla liftinggel és fesd be őket feketével vagy a kékesfeketével. Üdvözöld a 6 hétig tartó hatást és a tökéletesen formázott szempillákat, melyekhez nincs szükség szempillaspirálra vagy szempilla dauerre. Nem kenődik el és vízálló. A természetesen drámai tekintetért! #browistabyrefectocil

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

Modellünkön természetes barna és kevés fekete keverékét használtunk. A szempillákat szempilla liftinggel emeltük meg és feketével festettük be.

Az Én szabadságom!

Azért vannak a szabályok, hogy megszegjük őket! A platina szőke hajat sötét, intenzív szemöldökkel kombinálni meghatározó trend lett, ami nem meglepő, mert a kontrasztos szemöldök vonzza a figyelmet és egyszerűen lenyűgöző!

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

Soha ne becsüld alá a szemöldökformázás stílusváltó hatását. Ha a szőkített kontrasztos szemöldök kifutói trendjét választod, ez biztosan jelentős hatással lesz a megjelenésedre. Ugyanakkor mindennapokhoz a szemöldököt úgy világosíthatod, hogy az tökéletesen harmonizáljon a hajszín árnyalatával.

Az Én Választásom

Szőkítsd ki a szemöldököt! Minden kifutón meghatározó trend: a világos szőke szemöldök! Csak formázd meg őket és használd a Blond Brow szemöldökszőkítőt, és máris kész a kifutóra illő feltűnő megjelenés!
Browista tipp: Használd a Blond Brow szemöldökszőkítőt a hajszínhez illő szemöldök árnyalat és a harmonikus megjelenés megalkotásához. #browistabyrefectocil”

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

Soha ne becsüld alá a szemöldökformázás stílusváltó hatását.Ha a szőkített kontrasztos szemöldök kifutói trendjét választod, ez biztosan jelentős hatással lesz a megjelenésedre. Ugyanakkor mindennapokhoz a szemöldököt úgy világosíthatod, hogy az tökéletesen harmonizáljon a hajszín árnyalatával.

Az Én Színem

Meleg árnyalatok meleg színtípusoknak. Bármelyik RefectoCil alapszínhez adj egy kis gesztenye vagy vörös festéket és azonnal meleg tónust kölcsönözhetsz a megjelenésnek. #browistabyrefectocil

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

Modellünkön gesztenyebarna és kevés világosbarna keverékét használtunk. A szempillákat szempilla liftinggel emeltük meg és feketével festettük be.

Tiszteld a szakállat!

Jól ápolt és tökéletesen stílusos. A világosbarna színnel a szakállad a hajad színhez igazíthatod, elfedheted a szürke szőrszálakat vagy az esetleges vörös árnyalatokat.

Alkalmazás

A modellünk szakállát világosbarna RefectoCil festékkel festettük.

Az extravagánstól a természetesig, az egyénre szabott szemöldök – és szempillaformázás minden tekintet tökéletessé varázsol. A RefectoCil által minősített szemöldök és szempilla specialisták a Browisták tudják, hogyan formázzák a szemöldököt és szempillákat az arc formájához, a hajhoz, a bőr színéhez és a egyéni stílushoz igazítva. Akár 6 hétig is tartó színező és forma hatással. Természetesen vízálló és elkenődésmentes formában. #browistabyrefectocil

Alkalmazás

Modellünk szempilláját az Eyelash Lift Szempillaemelővel emeltük és Kékesfekete árnyalatú festékkel festettük.

Az Én utam

Minden az összképről szól! Íme egy tökéletes párosítás: a balayage trend karamell árnyalataitnak kombinációja egy vagy két árnyalattal sötétebb szemöldökkel – egyszerűen tökéletes kerete az arcnak! #browistabyrefectocil

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

A modell szemöldökét a szemöldökformázó gyantacsíkok segítségével formáztuk tökéletesre, majd világosbarnára festettük. A drámai megjelenés érdekében a szempillákat szempilla liftinggel emeltük meg és kékes feketével festettük be.

Az Én stílusom

Kortalan stílusok! Szürke vagy fehér szemöldök? A grafit segítségével teljesen elfedheted őket és tökéletes keretet adhatsz az arcnak. Drámai hatásért emeld meg a pillákat szempilla liftinggel, és fesd be őket a fekete árnyalattal!

Alkalmazás

Icon: arrow-leftIcon: arrow-right

A modell szemöldökét a szemöldökformázó gyantacsíkok segítségével formáztuk tökéletesre, majd grafittal festettük. A drámai megjelenés érdekében a szempillákat szempilla liftinggel emeltük meg és feketével festettük be.